AP Service Tebstrup ApS

Stihl all inclusive

Lad en professionel klare arbejdet

Tænk, hvis du havde din helt egen gartner, som altid sørgede for, at din græsplæne var perfekt klippet. Oplev fordelene ved STIHL All Inclusive – en finansieringsløsning, som gør det både nemt og bekvemt at eje en iMOW® robotplæneklipper.

Alt er inkluderet i en fast månedlig pris – installation, årligt service og vinteropbevaring. Vælg mellem flere modeller, og find det perfekte match til dig og din græsplæne. Derefter beregnes den faste månedlige pris, og betalingen fordeles over 60 måneder. Der er ingen renteomkostninger eller oprettelsesgebyrer. Den pris, du betaler i finansieringsperioden, er den pris, du også skulle have betalt for robotplæneklipper, installation, 4 x vinterservice og 4 x vinteropbevaring.

Finansiering sker i samarbejde med Resurs Bank.

Alt inklusive

* Fri installation er en standardinstallation indenfor en radius af 50 km fra forhandlerens udsalgssted. Udover 50 km vil der tilkomme tillæg for kørsel. En standardinstallation gælder op til 4 øer (bede eller andet, som robotten skal køre udenom) – ved mere komplekse haver med mange bede, havegange eller andet, aftales evt. tillæg med din forhandler.

Behold eller opgrader

Din STIHL All Inclusive aftale omfatter årlig service og vinteropbevaring i 4 år fra aftalens start. Betalingen opdeles i i alt 60 måneder. Efter 4 år kan du enten vælge at forny din aftale og få en ny iMOW®, eller du kan beholde den maskine, du har.

Hvis du vælger at forny din aftale, fortsætter finansieringen med samme vilkår som tidligere. Restværdi fra den tidligere aftale modregnes i din nye robotplæneklippers værdi. En eventuel difference lægges til den nye finansieringsaftale. Den gamle model købes tilbage til den restværdi, der blev fastsat, da aftalen blev indgået, forudsat at maskinen ikke er blevet forsømt, så det i væsentlig grad påvirker robotplæneklipperens værdi negativt. Normal slitage betragtes ikke som forsømmelse, og den årlige vinterservice hjælper med at forebygge skader.

Når din gamle maskine er returneret og afregnet, kommer den til fortsat at klippe og vil blive genanvendt på græsplæner uden for Danmarks grænser.

Hvis du vælger ikke at forny din aftale efter 4 år, kan du beholde maskinen som din egen ejendom. Betalingen fortsætter, indtil der er gået 60 måneder fra aftalestart, hvorefter den er færdigbetalt.

Hvilken modeller kan jeg vælge mellem?

Du kan tegne en STIHL All Inclusive aftale for alle vores iMOW® modeller. På den måde kan du få en robotplæneklipper, der passer til netop dit behov – uanset om din græsplæne er 800 m² eller 5.000 m². AP Service ApS er altid til rådighed til at hjælpe dig med råd og vejledning, så I sammen kan finde den perfekte model. Du kan læse mere om STIHL iMOW® på www.imow.dk

IMOW® er best i test

I årenes løb har iMOW® opnået topscore i de fleste tests. 100 % valgte at anbefale produktet, da 35 testpiloter rundt om i Norden fik mulighed for at teste og evaluere iMOW® i en måned.

4 enkle trin til en imponerende græsplæne

  1. Kontakt din AP Service ApS, og vælg den iMOW® model, der passer bedst til dit behov.

  2. AP Service ApS installerer din nye iMOW® og gennemgår grundigt alle robottens funktioner med dig.*

  3. Du betaler en fast månedlig pris. Årligt service og vinteropbevaring er inkluderet i 4 år.

  4. Forny din aftale efter 4 år, og få en ny iMOW®. Eller behold den, du har, som din egen ejendom – efter samlet 5 år er den færdigbetalt.

* Fri installation er en standardinstallation indenfor en radius af 50 km fra forhandlerens udsalgssted. Udover 50 km, vil der tilkomme tillæg for kørsel.

Har du brug for hjælp eller yderligere information?
Vi er altid klar til at hjælpe.